مهران غفوری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: صنعت پخش رادیو و تلویزیون صنعت بسیار بزرگ و بروزی است و سازمان صدا و سیمای استان از سال ۸۷ اقدامات لازم برای پخش تلویزیون دیجیتال را انجام و نخستین سیستم فرستنده پخش تلویزیون دیجیتال در سال ۸۹ در ایستگاه تلویزیونی تپه کرمانشاه افتتاح شد.
معاون فنی صدا و سیمای مرکز کرمانشاه با اشاره اینکه هم اکنون پوشش ۹۲ درصدی پخش تلویزیون دیجیتال در استان وجود دارد، افزود: در بخش رادیو نیز فرستندههای رادیویی در پخش برنامه شامل دو نوع AM و FM است. AM در مناطق هموار و زمینی به صورت پیچیده انجام می شود و در حال حاضر پخش رادیویی شبکه استانی زاگرس در استان فرستنده معین و اصلی آن ایستگاه شهید چمران در ابتدای جاده روانسر قرار دارد و فرستنده این ایستگاه ۳۰۰ کیلو وات است و بدست متخصصان داخل ساخته شده است.
مهندس غفوری تصریح کرد: AM پوشش رادیویی شبکه استانی تمام استان و حتی استانهای مجاور را بر عهده دارد اما AM در برخی مناطق کوهستانی پوشش خوبی ندارد همچنانکه ین مشکل در قصر، پاوه، برخی مناطق کنگاور، هرسین و صحنه وجود دارد. در قصرشیرین فرستنده رادیوی AM دارای فرکانس ۸۶۴ کیلوهرتز است در پاوه ۱۳۷۷ کیلوهرتز است.
وی توسعه فرستنده AM را دارای مشکل و پرهزینه دانست و گفت: در حال حاضر در اکثر مناطق شهری و روستایی، ۲۹۳ ایستگاه تلویزیونی در استان داریم و تلاش ما برای توسعه فرستنده رادیویی FM است زیرا این فرستنده دارای کیفیت مناسب و کم هزینه تر است اما منطقه پوشش آن وسیع نیست.
غفوری با اشاره به وجود ۱۰ شبکه رادیوی FM در شهر کرمانشاه گفت: مشکلاتی در پوشش FM در برخی مناطق وجود دارد که برطرف می شود.
نظر شما